Access America

 

ACCESS AMERICA

Renovation
Chattanooga, Tennessee 

Architects: Heidi Hefferlin, Principal

Photography: Harlan Hambright


When this energetic logistics company needed a new and larger home, they looked to Warehouse Row near downtown Chattanooga. The colors and textures of the base building were exposed and enhanced throughout the executive offices and, in places where a room divider or acoustical screen was needed, fabric-covered panels were selected in lieu of hard walls and ceilings. A sophisticated storefront glazing system was salvaged from a previous tenant and reconfigured to provide interior light and views throughout. On the floor above the executive offices is the 20,000 square-foot call center. It is predominately open, and the warehouse aesthetic is enhanced and unified by long rows of industrial light fixtures, in addition to the other exposed utilities. Signage and graphics were also made more prominent.

access22
access18
access19
access17
access16
access11
access13
access6
access2
access3

© 2020 HK ARCHITECTS