The Social @ Warehouse Row

 

THE SOCIAL @ WAREHOUSE ROW

Chattanooga, Tennessee 

Architects: Clif McCormick in collaboration with Revival Studio

Photography: Sarah Dorio


Social is a bar attached to Public House Restaurant in Chattanooga’s Warehouse Row, a combination of eight old warehouses converted first into a mall and then into a series of restaurants and retail spaces. HK Architects worked with Rodney Simmons at Revival Studios to create a contemporary version of the English pub with bar seating, booths, and a private dining area. 


The old building provides an instantly historic character to the establishment, while the modern updates implemented by HK Architects and Rodney Simmons invited in an upscale, elevated aesthetic. New paneling is balanced with restored brick walls, and brass fixtures at the bar are paired with modern furniture. The final space embodies the spirit of Warehouse Row—old meets new with outstanding success.

social3
social1
social2
social9-1
social6
social4
Floor-Plan_Edited-2

© 2020 HK ARCHITECTS